zondag, januari 02, 2011

Wij wensen iedereen een gezond, uitdagend en liefdevol 2011 toe!!
Jacqueline, Paul, Marleen, Laura en Ivo

Nieuwjaarsduik!
Tja, ook in de Morvan is de traditionele nieuwjaarsduik een feit, niet gesponsord door een worstenmerk maar door Ambiance Morvan. In het Lac de Panneciere hebben Jacqueline, Laura en Sophie (bij ons te gast) even een zeer korte duik genomen. Erg dapper en zo kunnen ze fris het nieuwe jaar in.







22 januari SVR Beurs in Houten
Wij zijn zaterdag 22 januari te vinden op de SVR vakantiebeurs in Houten. In de "Expo Houten" hebben wij een stand ingericht en gaan wij onze camping, gîtes en kamers promoten!
Mocht je zin hebben om de beurs te bezoeken dan zien wij jullie graag. Inschrijven voor ons Teken- en Schilderarrangement (6-10 juni of 5-9 september) kan ook weer via ambiancemorvan@gmail.com. Het wordt vast weer een top-cursus!

Verjaardag Ivo.
Ivo is vandaag 19 geworden en dat wordt natuurlijk gevierd. De marsepein taart is gemaakt door Marleen. Lekker!!!







Puzzel
En voor het serieuze werk begint hebben wij de afgelopen weken gezellig veel visite gehad en lekker kunnen bijkletsen met vrienden en familie. Ook was er tijd voor wandelen en een mega puzzel van 3000 stukjes, die op oudejaarsdag klaar was. Wij hebben van deze van Haasteren puzzel een deel gefotografeerd.
Iedereen veel sterkte met weer alle verplichtingen en graag tot ziens hier bij ons!
Jacquline, Paul, Ivo, Laura en Marleen

1 Comments:

At 7:35 a.m., Anonymous Paulsax said...

Wat een malloten in dat koude water....brrrrrrrrrrrr. Enne...waarom doet die Paul niet mee????

 

Een reactie posten

<< Home